Categorie: Pakketten websites

Bij pakket goud maken we telefonisch of via een online meeting kennis met elkaar en bespreken we jouw wensen en behoeften. Goud biedt een website van zeven pagina’s op basis van de door jou aangeleverde teksten en foto’s. Wij ontwerpen samen met jou de website in jouw look and feel. De tekst redigeren en optimaliseren wij voor Google (SEO). Een keer per kwartaal maken wij tijd voor jou om een aanpassing aan de website te doen, zoals het plaatsen van een nieuw blog of het wisselen van een foto. Hierdoor blijft de website altijd up-to-date. Via automatische incasso betaalt u €35,- per maand.

Exclusief: Het maandbedrag van €35 is exclusief btw en exclusief eenmalige starterskosten van €750 voor de bouw van de website.

Inclusief: De website is inclusief webbouw, design, domeinnaam, vijf email accounts, subdomein, webmail, 5 GB opslagruimte, 100 GB Dataverkeer en dagelijks backup. Meer GB nodig, geen probleem? Samen kunnen we kijken wat jij nodig hebt voor soepel dataverkeer.

Hebben wij jou betoverd met onze creativiteit?

Wij kunnen niet wachten om de magie achter jouw merk toe te voegen! Neem gerust contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.