HX Magazine
Dit tijdschrift richt zich op het delen van de nuchterheid van hekserij en de magie van spiritualiteit. Het streven van HX Magazine is om mensen te helpen die zichzelf kwijtraken in de moderne wereld en om weer in contact te komen met hun eigen essentie. Wij zijn mede-oprichter en verzorgen o.a. de opmaak en de social media.
www.hx-magazine.nl


Verbindingsboerderij de Koolberg
Bij Verbindingsboerderij de Koolberg komen diverse aspecten bij elkaar. Het is een plek waar iedereen zich thuis mag voelen. In verschillende stappen wordt
er gebouwd aan een toekomst vol verbinding. Wij hebben het logo mogen ontwerpen, de website ontwikkelt en de social media opgezet.  www.verbindingsboerderijdekoolberg.nl

Leukermeer Magazine
Al ruim 35 jaar is Vakantie & Resort Leukermeer het leukste vakantiepark met camping in Limburg. Een prachtige plek waar jong en oud zich vermaakt en geniet van een topvakantie. Wij mochten voor dit fantastische park een vakantiemagazine maken. Van de opmaak tot de teksten en van fotografie tot de druk.
www.leukermeer.nl

Hebben wij jou betoverd met onze creativiteit?

Wij kunnen niet wachten om de magie achter jouw merk toe te voegen! Neem gerust contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.